Contact

Kies een onderwerp voor uw zaak.

Wij kunnen niets wijzigen in uw order als u uw bestelling heeft geplaatst. Wenst u een andere maat, kleur of soortgelijke wijziging dan vragen wij u een nieuwe bestelling te plaatsen of om uw retourformulier te gebruiken. Met dit formulier heeft u recht op een retour- of ruil verzending. Het is daarom extra belangrijk dat u goed uw order naleest om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met de bestelling alvorens u deze bevestigd.
Vanwege het risico op fraude kunt u alleen bestellen in het land waarin u zich op dat moment bevindt als u wenst te betalen met een creditcard of een factuur. Echter, als u gebruik wenst te maken van de betaalwijze PayPal is dit geen enkel probleem.
Wanneer u uw bestelling bevestigd voor 16.00 CET wordt deze dezelfde dag vanuit ons magazijn verzonden. Een bestelling op vrijdag na 16.00 CET wordt op de volgende maandag vanuit ons magazijn verzonden. Wij adviseren u de informatie inzake onze diverse leveringswijzen aandachtig door te lezen zodat u hier wellicht ook antwoord op uw vraag kunt vinden. Wij leveren wereldwijd en hierdoor hebben wij een aantal verschillende vrachtalternatieven en bedrijven ter beschikking. Klik op het alternatief voor uw land om te zien welke voor u gelden.
Bij hoge werkdruk kan de verwerking van producten die zijn geretourneerd of geruild tot 14 dagen op zich laten wachten vanaf het moment dat wij uw order in ontvangst hebben genomen. Zo snel als uw retourzending in ontvangst genomen is ontvangt u een email met de bevestiging hiervan.
Wij kunnen geen kortingscode toepassen op een al bevestigde order vanwege technische complicaties, daarom is het des te meer van belang dat u zeker bent van het feit dat u de juiste kortingscodes heeft gebruikt en dat deze zijn verwerkt in de bestelling alvorens u deze bevestigd. Heeft u een order gedaan zonder dat de korting succesvol is verwerkt kan u proberen de order af te breken. In de orderbevestiging ziet u dan hoe u verder kunt gaan met uw bestelling.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij eventuele klachten verzoeken wij u een foto mee te sturen van de algehele conditie van de levering/product, de schade en de fout in de productie. Op deze manier kunnen wij met behulp van de leverancier bekijken hoe wij uw klacht zo goed mogelijk kunnen verhelpen.
Wij hebben een maatgids ter beschikking die u gepresenteerd wordt in een scroll-down document met meer gedetailleerde informatie inzake het produkt waar u op dat moment naar kijkt. Hier kunt u ook de Europese maten vergelijken met de maten die hiermee corresponderen in US, UK, CM en andere landen.
Informatie betreffende onze releases en aanvullingen in onze voorraad krijgt u altijd via onze nieuwsbrief en via sociale media. Volg ons op Instagram @calirootsstore en meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte bent.

Verplichte velden


Wij bieden tot nu toe alleen een klantenservice in het Engels en Zweeds.
Je neemt het eenvoudigst met ons contact op via de e-mail:

[email protected]
Wij proberen iedere aanvraag binnen 24 uur te beantwoorden op doordeweekse dagen.

Geef als je contact met ons opneemt altijd jouw bestelnummer aan ons door.

Bedrijfsinformatie
Californian Roots AB, Zweden.
Registratienummer: 5566567086