Retours

Retour

Kopen en uitproberen – Je kunt ieder artikel binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling op eigen kosten terugsturen. Je hoeft ons alleen op de hoogte te stellen over je retourzending binnen deze 30 dagen.

Stuur ons geen petten in een envelop en plak geen labels op schoenendozen. Is het retourartikel als de verpakking dient in goed staat en ongebruikt te zijn. Als het artikel gebruikt is, worden je extra kosten in rekening gebracht, worden extra kosten in rekening gebracht, 20% van de waarde van het artikel van 30 EURO.

Als de retourzending plaatsvindt volgens de instructies op het meegeleverde retourdocument, zullen wij uw geld terugstorten.

Denk eraan op de documenten van het pakket “Product retour” en "Verzonden met volgnummer [jouw nummer]" te schrijven. Voeg ook het type product en de waarde ervan toe.

Caliroots betaalt de verzendkosten niet terug.

Gebruik het Retourformulier (klik op de link) en stuur het pakket naar:


BEDRIJFSNAAM: Caliroots ADRES: Vandagatan 3 POSTCODE: 164 74 STAD: Kista LAND: Sweden
Zet je bestelnummer in het retourformulier.

OPMERKING: Wij sturen je een e-mail zodra we het retourpakket hebben geopend. Als je de hele bestelling of sommige artikelen hebt teruggestuurd krijg je na 1-5 werkdagen, na ontvangst van onze email , je geld terug. Pas op! Bij grote drukte kan het ruil- of terugbetalingsproces tot 14 dagen duren.

Stuur ALLE vragen over retourartikels naar: [email protected].
Zet je bestelnummer in het onderwerp.