Retours

Retour en ruilartikelen

Kopen en uitproberen – Je kunt ieder artikel binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling op eigen kosten terugsturen. Je hoeft ons alleen op de hoogte te stellen over je retourzending binnen deze 30 dagen.

Artikelen ruilen – Je kunt ook het artikel binnen 30 dagen terugsturen en een ander artikel in de plaats uitkiezen. Dit artikel moet goedkoper of van dezelfde prijs zijn als het retourartikel. Volg simpelweg de instructies op het retourdocument dat in je pakket zit bijgevoegd. In beide gevallen dient het artikel in goede staat en ongebruikt te zijn. Stuur ons bijvoorbeeld geen petten in een envelop en plak geen labels op schoenendozen. Zowel het retourartikel als de verpakking dienen in goede staat en ongebruikt te zijn. Als het artikel gebruikt is, krijg je geen geld terug en als de verpakking beschadigd is, worden er extra kosten in rekening gebracht, 20% van de waarde van het artikel of 30 EURO.

Als de retourzending geschiedt volgens de instructies op het bijgeleverde retourdocument, zullen we het artikel ruilen en kosteloos naar je opsturen of je geld terugbetalen.

Denk eraan op de documenten van het pakket “Product retour” en "Verzonden met volgnummer [jouw nummer]" te schrijven. Voeg ook het type product en de waarde ervan toe.

Caliroots betaalt de verzendkosten niet terug.

Gebruik het Retourformulier (klik op de link) en stuur het pakket naar:

Caliroots, BOX 1251, 164 29 Kista, Sweden

OPMERKING: Wij sturen je een e-mail zodra we het retourpakket hebben geopend. Als je het artikel wilt ruilen, sturen we je het nieuwe artikel gratis zodra we het pakket hebben ontvangen. Eerder is niet mogelijk. Als je de hele bestelling of sommige artikelen hebt teruggestuurd krijg je na 1-5 werkdagen, na ontvangst van onze email , je geld terug. Pas op! Bij grote drukte kan het ruil- of terugbetalingsproces tot 14 dagen duren.

Stuur ALLE vragen over retourartikels naar: [email protected].
Zet je bestelnummer in het onderwerp.